Relax@your desk massage

Ontspannen werknemers op uw werkvloer

Vinsasya yoga & massage verzorgt massages/en of yoga op locatie bijvoorbeeld bij u op kantoor, evenement, beurs, feest en/of bijeenkomst.

De stoelmassages zullen korte verfrissende massages zijn voor nek,schouders,rug,armen&handen. Stoelmassage op het werk is een investering die u snel kunt terugverdienen.

Voordelen voor uw werknemers en bedrijf

De effecten van een stoelmassage op korte termijn; meer energie, minder spanningen, meer lichaam bewustheid, een betere concentratie, meer prestatie en motivatie. De effecten op de langere termijn: algeheel fitter, bevordert de energie, vermindering van spierspanning, stress en dat kan zorgen voor een daling van het ziekteverzuim, wanneer uw werknemer fit en fijn in zijn vel zit!

  • minder verzuim, betere prestatie door werknemers en een leuke manier om uw werknemers op een gezonde en ontspannen manier te motiveren, bedanken.
  • De overheid vind massages op de werkplek nuttig; raadpleeg de site van de belastingdienst of uw belastingadviseur over de eventuele fiscale voordelen en BTW aftrek!

Combinatie met yogalessen en meditatie ook mogelijk.

neem contact op voor een passende offerte