Time spent getting a massage is never wasted!

Sport Massage – Voel  je ontspannen en vrij om te blijven  sporten

Ter voorbereiding op een marathon, triatlon, of een sportieve prestatie; * Bij spierpijn * Ter ontspanning* Kort na een inspanning na  training of wedstrijd* Vlak voor een inspanning, voor een goede doorbloeding van de spieren* Als onderhoud. Massage van specifieke spieren kan helpen afvoer van afvalstoffen en de circulatie op peil te houden.De massage is ook geschikt als een ontspanningsmassage te zacht is.

Aangesloten bij de NGS

* vinsasyayoga maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke oliën van  onder andere Weleda –  geen synthetische conserveringsmiddelen, dichtbij de natuur zodat je huid en lichaam natuurlijk worden verzorgt en in balans word gehouden. Voor een sportmassage word er bijvoorbeeld gewerkt met Arnica-  ook bekend als ‘valkruid’, is een gewaardeerde medicinale plant met een herstellende werking op gewrichten en spieren.

massage therapist groningen Sasja
© Angelo Roga
massage therapist groningen Sasja
© Angelo Roga

English
 Sports massage eases tight muscles, stretches muscles to keep them flexible and relaxed. Get a sportsmassage to prepare for or recover from a marathon,triathlon or any sporty activity or event. 

massage therapist groningen Sasja
© Angelo Roga

 

massage therapist groningen Sasja
© Angelo Roga

BOEK HIER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!